Giveaway : Harapan Saya...

Assalammualaikum And Hye
Alhamdulillah syukur. follower syara dh mencapai matlamat iaitu 100 follower. thanks again. kay sempena meraih blogger syara yg dpt 100 follower , syara nak buat first giveaway. kay please join. hadiah tak ada tapi syara akan masukan dalam bloglist syara bagi sesiapa yang join. syarat-syaratnya tak banyak.
Syarat-syarat penyertaan

1. Letak tajuk entri 'Giveaway : Harapan Saya..'
2. Follow Twitter klik SINI n blogger nk tahu perkembangan :)
3. Tepekkan gambar yg kat atas ni elok2 :) amik gmbar kat SINI
4. Tuliskan harapan korang. Pepanjang ke pendek ke pun tak apa.
5. letak korang punya URL kat comment nie :)
Sebagai menghargai korang yg menyokong, syara akan follow korang. ni cuma nak tambah kenalan korang yang sedia ada. mana tau boleh tambah follower kay. sekian :)

12 comments:

Maisarah said...
This comment has been removed by the author.
nis said...

http://lifearesoawesome.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html

mawar berduri said...

Saya join...

http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html

Nurul Izzah said...

http://siizzahpipoh.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html

Saya join ye! :)

Mimie Najib said...

salam dik..akk join sama ya.. :)
salam kenalan.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html

batrisyia aiymanSS said...

saye join !!

http://i-batrisyiapunyeblog.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html

Are-name said...

saye join jugak (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html

Fatihah Yunus xx said...

JOIN ! http://fatihahmohdyunus.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html

Siti Aisyah said...

saya join ! wott wott!!!
cuma xde twitter la~ boleh x ?
http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html

Nur Amalina Maisarah said...

http://maerahim.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html
saya join cik syara ^^

NURYUMMYCOKLET said...

http://yummycoklet.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html..join :-)

annur_islam said...

Salam... saya joinn..

http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/11/giveaway-harapan-saya.html