Alhamdulillah, Thanks !!

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Jom Menangi Handphone!!

(2) Tumblr

Korang! Syara ada berita gembira sebab permohonan syara ke KV Azizah diluluskan. Alhamdulillah dapat. Tapi, Syara tengah fikir nak masuk ke tak. Sebab banyak pakai duit nak masuk sana. Hampir RM 500 habis dekat situ. Syara kena fikir balik. Apapun, doakan syara supaya buat pilihan yang terbaik ^_^



Korang nak check korang dapat tak KV, bolehlah klik [SINI] . Rasanya syara akan sekolah KV even kawan tak lepaskan syara. Lepaskan diaorang kerana sayang :) Sedih pun ado. Tak tahu macam mana nak beritahu diaorang nanti. Takut syara menangis pulak. Tabahkan hati Syara! 

Hari Rabu and Khamis ni nak uruskan pemindahan sekolah. Nak pulang buku teks, surat berhenti sekolah bagai. Permudahkanlah kerja hambamu ni, Ya Allah :) Terima kasih sebab sentiasa sokong syara ^_^ 
Sampai sini dulu entry kali ni , Ingat esok umum pemenang!! 

Thanks :)

19 comments:

Mazni Munawar said...

tahniah syara. elok2 ye blaja kat sane ^_^

Nurazlan Azmi said...

taniah syara!!! belajar elok-elok tau ;) jangan lupa Alan nanti :D !!! *tepuk-tepuk*

Cikgu Norazimah said...

all the best di sekolah baru ;)

Fara Athira said...

Tahniah dear ♥

Simplesyara said...

Thanks , InsyaAllah ^_^

Simplesyara said...

Thanks , InsyaAllah ^_^ Alan pun sama :)

Simplesyara said...

Thanks cikgu , InsyaAllah ^_^

Simplesyara said...

Thanks kak ^_^

Nurazlan Azmi said...

OKAY :D :D

Dhiah said...

Tahniah akak syara !! :)) Akak jangan lupa solat istikharah ye :D

Simplesyara said...

thanks dik, okay2 :)

Cikk Mira said...

Tahniah syara . All the best ya ^_^

Abak's Role said...

Wah...tahniah,Salam Maulidur Rasul...Abak nak ajak join segmen :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pelancaran-kempen-dan-segmen-blogger.html

Ain amalina said...

Wahh , congrats kak Syara .

Simplesyara said...

thanks kak :)

Simplesyara said...

thanks, InshaAllah syara join :)

Simplesyara said...

thanks dik! ^_^

Qawiyy Zulkifli said...

hey. my name's syara too. was from technical school too. wow, kita ada nama yg sama dan dpt bidang yg lebih kurang sama. but now i'm 21. Just to say, duduk asrama nanti jangan nakal nakal. ^^

Simplesyara said...

@Qawiyy Zulkifli hai kak syara >,< thanks :)