Permohonan Ke Kolej Vokasional

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

lights

Sorry dah lama tak update blog. Hehe. Well tak ada story nak story kat korang. Bila dah makin tua, makin banyak idea nak menaip hilang. Refer tajuk entry please? Sebelum ni, syara dah banyak kali inform yang syara nak sambung sekolah di Kolej Vokasional 2014. Doakan Syara ye? Syara dah mohon. Kos Pendidikan awal kanak-kanak. 

Ada hati nak ajdi cikgu sekolah tadika. Syara dah hantar borang permohonan. Tarikh tutup 23 Disember bersamaan tarikh result PMR keluar. Kepada yang nak mohon, klik SINI. Syara perlukan doa reader2 semua. Harap2 sangat dapat ke sekolah Vokasional. Jimat masa, 4 tahun terus dapat Diploma :)

-- Klik untuk tumbesaran--

Semuanya bergantung pada rezeki kan? Syara harap sangat pihak atasan terima pemohonan syara. Pray for me :) Cukup sampai sini dulu ye :3

#Thanks 

6 comments:

Farah PRG said...

assalamualaikum. sy nk minta tolong boleh? tolong refollow sy mggunakan button follow yg kt atas. boleh ??

Nurazlan Azmi said...

good luck to you syara...insyallah syara akan dapat pergi :D

Simplesyara said...

InshAllah :3

Simplesyara said...

Amin!! :)

MiKi MoUsE said...

awak mohon KV mana,saya dkt langkawi

Simplesyara said...

Azizah kat Johor Bahru :)