Air Terjun Kota Tinggi

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
Everything that goes on in my head. | via Tumblr

Hari Selasa lepas, yes masa cuti kaum India. Syara with family jalan2 dekat Wetworld di Air Terjun Kota Tinggi. Firstly Syara cakap yang tiket masuk mahal gila -.- Dewasa RM7.30 meanwhile kanak-kanak RM3.50. Mahal ke? *Yelah kata mahai sbb tak ada duit* Disebabkan ekonomi yg menrundum. Syara dgn adik2 kembali menjadi kanak2. Sebab ayah beli 2 tiket dewasa 3 tiket kanak-kanak. Pandai tak kami berlakon? Hehe. 

Bila sampai je, terus mendaki bukit. Bukit ke gunung. Takpe. Bukit plus gunung sebab nak naik air terjun yang paling hujung. Air terjun kota tinggi kan bertingkat-tingkat. Orang kata , Setiap tingkat ada puteri yang menjaga. Tapi serius talk lah, Kat situ banyak geng maruku. Hehe -_-  Teruskan dengan tengok gambar okay? 












Sampai sini ajalah. Syara tengah stress dengan segala masalah yang bertimbun. Allah nak uji umatnya :)

#Thanks #Family

8 comments:

Mrs. Wordy said...

waah, bestnye :) hope dapat pegi sane naek sem 2 nanti ^^ and also keep calm and be strong okay? :)

Simplesyara said...

InshaAllah dapat pergi punya :) Thanks :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

Mahal lah tiket....

Sabrina SA said...

Bestnya... Pemandangan cantik sgt ^^

Nurazlan Azmi said...

wah bestnya!!!!!!!!!! teringin nak pergi ^^

Simplesyara said...

Kan? Haha :D

Simplesyara said...

Subhannallah :)

Simplesyara said...

Haha. Nanti kalau turun Johor boleh pergi ^^