Selamat Hari Raya 2013

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo


Sejekapnya Ramadhan dah nak berlalu. Hmm tak tahu sempat tak nak jumpa Ramadhan tahun depan. Panjangkanlah umur supaya kita masih mampu merasai keindahan bulan Ramadhan pada masa yang akan datang. Syara nak ucapkan hari raya awal sikit sebab syara nak balik kampung dah esok petang. Tak boleh bukak blog untuk masa yang akan datang. In Sha Allah, kalau ada gambar , syara akan tunjuk dekat facebook. Siapa yang add syara dapatlah tengok :P hehe. Syara nak minta maaf kalau ada salah silap yang syara lakukan sepanjang menjadi blogger. Membuat korang tak puas hati ke. Minta ampun. Jika ada hutang, minta halal. Kalau tak halalkan, tuntutlah ye :) Syara akan rindu reader blog ni *ada ke reader* Okay :) Selamat Hari Raya :) No mercun2 meriam2 . Main jelah mercun pop pop tu . Nak lebih selamat tak payah main. Duduk rumah makan je :D



Okay :)
Thanks :)

7 comments:

Ain Syahirah said...

selamat hari raya!! :D

Eyma su said...

SELAMAT HARI RAYA..^_^

SAYA JEMPUT AWAK..JOM JOIN->http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-saya-nak.html

Ieyra Ghani said...

Salam..Ieyra Ghani sedang mencari sponsor bagi Giveaway akan datang..Baca siinii :)

Harap sgt sudi jadi sponsor ^^
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/p/blog-page_2.html

cik yaya said...

selamat hari raya dear ^_^

Simplesyara said...

@Ain Syahirah selamat hari raya :)

Simplesyara said...

@Eyma su selamat hari raya :)

Simplesyara said...

@cik yaya selamat hari raya :)