Entry pun ada limit?

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Photography

*Selamat hari raya~~* Ehem.. Sorry dah lama sangat tak update blog ni sebab sibuk dengan blogshop baru syara. hehe. Jemput hadirkan diri ke blogshop kami ye Siblings Blogshoppe . Syara ingat nak update banyak2 untuk satu hari ni. Tapi tak boleh agaknya sebab google dah bagi warning.



 Menyampah pulak rasa. Baru update 58 entry untuk blogshop, dah dapat warning. Okay2 Syara menyerah kalah. Syara ambil keputusan nak edit blog. *Edit blog lagi* Kebosanan melanda kot~~ Hehe Okaylah syara nak ambil mood mengedit blog , yelah sebab kita baru dapat download Photoshop. Haha. Okaylah Syara pergi dulu kay. See you in next entry >.<

Thanks :)

6 comments:

Afiqah Junizan said...

wahhhhh, entry pun ada limit. Hahaha. Baru tahuuu >.<

Simplesyara said...

@Afiqah Junizan Kan? Syara dah kena, baru tau :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Baru tahu =.= haha

Nurazlan Azmi said...

berapa limitnya???

Simplesyara said...

@♥ Lia Abdillah ♥ haha :)

Simplesyara said...

@Nurazlan Azmi lebih kurang 50 keatas