Peserta Awsome 8 Jam

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
'Amateur Botanical Observations [017]' by S. S.
Ini senarai blogger awsome yang join segmen ni. Checklah ye. ada double bagi tau. Tak ada link bagitahu. Bagi yang ada tanda * tolong betulkan link awak. Jujurlah. Ada yang tak buang cache and cookies sbb earning tak naik. Nak ke hadiah korang tak berkat. Ada beberapa peserta yang syara detect mmg tak masuk earning. Please.
  1. http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  2. http://mynightmarestory.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  3. http://cutelikebee.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  4. http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  5. http://amirahamer.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  6. http://rishyt.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  7. http://ikalib.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  8. http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  9. http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  10. http://malihahmunirah.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  11. http://mylovelifelavenderpurple4.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  12. http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  13. http://worldlynda.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  14. http://anewdaaay.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  15. http://invisiblenote.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  16. http://tampawan.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  17. http://www.syuhadasalleh.my/2013/08/8-jam.html
  18. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  19. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  20. http://arnilala.blogspot.com/2013/08/8-jam.html
  21. http://dilaella.blogspot.com/2013/08/8-jam.html

9 comments:

Amer Amirah said...

5 (:

leogurl94 said...

Number 4 >.<

Sya Story said...

no. 2. harap2 menang.

Amer Amirah said...

maaf , taktau kenapa , takleh buat . kejap saya buat sekali lagi okay. kalau masuk dh bagitau dkt facebook saya :)
Amirah Safiee (https://www.facebook.com/EsyahCelsea)

Amer Amirah said...

ini link baru , maaf ye , saya salah hantar link
http://amirahamer.blogspot.com/2013/08/8-jam.html

Cik Alynn said...

nO 13.. Lynn dh klik smula sebab risau if ada yg x go thru after Lynn klik mula2..keberkataan penting if menang.. So I'm done with my part.. If anything, Syara btau kt Lynn ye (fb: Cik Alynn) .. ❀◕ ‿ ◕❀

Cik Alynn said...

nO 13.. Lynn dh klik again sbb risau if ada yg x go thru mula2 tu kan... I'm done with my part.. If anything, earning x up ke, Syara blh inform directly to fb : Cik Alynn ❀◕ ‿ ◕❀ ..

Afiqah Junizan said...

link saya takde http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/segmen-rahmatnya-ramadhan-by-simplesyara.html

Afiqah Junizan said...

sory; salah XD