Rezeki Bulan Julai

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Let the Light Shine through. | via Tumblr

Syara ada join satu giveaway. Alhamdulillah menang. Lepas ni azam, kalau menang giveaway or beli something dekat online, nak bagi penghargaan dekat diaorang dengan review sikit. >w< Sila check link untuk check korang menang ke tidak .

http://asnawihassim88.blogspot.com/2013/06/pemenang-ga-photobooth-props.html


ni link entry giveaway 


Thanks untuk sponsor sebab random blog syara. Syara dah bagi detail. Katanya sampai minggu depan. excited ni. Hehe :) Thanks Wedding Express - Photobooth Props 

Nota daripada Jaejin :- Sorry dah lama tak blogwalking sebab internet serupa tenuk. Nak join GA pun susah. Syara akan jejak korang jika tiada aral melintang :)

2 comments:

combi said...

wahhh..tahniah :)

Simplesyara said...

combi - thanks :)