Mencari Bedak Tanaka Di Area Johor Bahru

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

beautiful

Terus kepada tajuk sebab perut syara ni buat hal je. Terguling2 atas katil menahan sakit. hehe. Okay, siapa yang tahu penjual bedak tanaka area JB @ Johor Bahru ? Bukan Batu Pahat,Muar,Pontian tapi Johor Bahru. Dekat Online shop tengah buat murah2 tapi acc bank Syara tak boleh transfer -_- anybody can helpme? *speaking ko* harap boleh inform Syara dekat mana tempat tu. Syara harap sangat ada :)

Thanks :)

9 comments:

RaisyaSukor said...

angsana???

Tampawan said...

kalau online shop saya jadi ejen dropshiping tapi yang ni saya tak tahulah :(

cik yaya said...

cuba cari dekat pasar2 ke ada atau tak..huhu :)

Dianaa said...

baru nak offer yg FD jual. hihi :p

Simplesyara said...

Mungkin :) nak carilah nanti :) thanks :)

Simplesyara said...

Ermm , tak pe :)

Simplesyara said...

Okay, thanks :)

Simplesyara said...

Ala, rugilah syara cenggini >.<

Anonymous said...

Saya ade jual bedak thanaka.. Kawasan JB.. Kalau berminat boleh roger k.. 0137775498...