Bosan Dengan Templete

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

minions gif | Tumblr

*Tiup habuk* Sorry lama sudah tak update. Asyik autopublish je :3 bukan malas, tak ada masa nak mengudpate. Sekarang kembali kepada tajuk. Syara dah start bosan dengan templete. Otak kata tukar, tangan kata malas. Amacam ni? Serius nak cari idea untuk edit blog. Siyes jeles tengok blog kak FatinDiana dah lawa. Blog syara? Macam blackout je . Nak blog pink balik boleh? bosan pula warna pink . suggest? hehe :) Do comment and help me :)

Thanks :)
penat membebel :)

13 comments:

leogurl94 said...

kalau warna purple camne ? Selain dari warna pink lah :)

miss fifi said...

try kaler merah or green pulak :D

Simplesyara said...

leo & miss fifi - thanks bagi pendapat. nnti syara fikirkan :)

Adam Faiz said...

haha,blackout x)

Simplesyara said...

Adam - Kini tidak lagi >.<

nanad said...

eh sama lah kita, otak kata tukar, tangan kata malas T.T huhu

Nur Zahirah said...

cbela pakai blogskin :)

Malihah Munirah said...

Comel design blog akak sekarang ni :) Purple, kiutttt!

Simplesyara said...

Haha. boleh geng ni :)

Simplesyara said...

Syara tak pandai manage blogskinlah. nak edit boleh tapi nak cari code tu pening -_-

Simplesyara said...

Thanks, dear :)

Dianaa said...

eh eh, nama kak FD? hihi! tu pun orang yg editkan lah. kalau akak edit sendiri, mau huduh

Simplesyara said...

Yang penting lawa kak :)