Perempuan gedik? Manja?

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Coisinhas | Clash | Página 2

Sorry sebab dah lama tak update, sebab syara sekarang agak busy uruskan fanpage baru. Hehe. Kalau rajin, silalah like sikit ye :) Tajuk dekat atas tu tak tahulah sesuai ke idak dengan entry yang syara nak cerita dekat korang ni :) Ada beberapa hari yang lepas, kawan syara tanya satu soalan yang agak membuatkan syara geram sikit .

Kawan : Kenapa kau ni manja, gedik?
Syara : Sebab aku perempuan. Kalau kau manja and gedik, kau kena jumpa doktor.
Kawan : Ke kau memang gedik?
Syara : Malas aku nak layan kau -_-

Syara pun terfikir, yes. Syara akui memang syara agak manja. Tetapi hanya dengan group vibrate and family je. Selain daripada tu, jarang nak tunjuk manja2 sangat. Gedik? Lagi syara pelik. Gedik mananya syara ni? Korang rasa syara ni gedik ke? Mungkin cara tulisan syara ni gedik kot. Haha. Syara ni spesis akan banyak cakap dengan orang yang syara kenal or rapat gila-gila. So, kepada lelaki tak guna tu, awak tak boleh sesuka hati melabel saya MANJA , GEDIK sedangkan awak tak pernah kenal saya. Setakat tahu nama, semua tahu. Tapi, kalau perasaan tu , awak kena kenal saya dulu. Seronok bergaduh dengan awak ^^

Stop sini dulu >.<
Sayonara ^^

5 comments:

NinaAz said...

dia saja kot syara cakap mcm tuuu... nak cari point. hehe

aswa leyla said...

biase la pempuan . perangai dye plik2 ckit . org je yg salah tafsir mkne gedik tu .

Simplesyara said...

@NinaAz harap2 macam tulah ^^

Simplesyara said...

@aswa leyla Haha. Kan? :D

izatty idayu said...

tak pe syara die mmg nak kene ngan kita nih..berani die kata awak gedik..suke hati lah nak gedik ke manja ke..bukan ganggu die pon..lai..lai.. *vibrate only*