New look before 2014

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Keep in mind | Jo’s Secret na We Heart It... | via Tumblr

Hari ni syara dah edit blog sakai ni. Act, syara nak edit warna biru sebab Jaejin suka warna biru, tapi syara tak suka warna biru. Lepas merayu dengan Jaejin, akhirnya syara edit warna pink *geli kay geli*. So, macam mana dengan new templete ni? Lawa tak? Rasa blog ni girlish gila. Haha :3

If korang rasa nak tutor daripada templete ni, sila inform sebelum syara tukar templete , sebab selalunya syara akan terus delete kecuali tutor yang susah nak dapat. Request je. Syara bukan species makan orang pun. Hehe ^^

Semua ni berkat, blogger yang share their tutor untuk panduan dan freebies untuk inspirasi syara. Hehe. Comment sikit? Pink sangat kah? Berat sangat kah? Haha ^^ Thanks ^^

10 comments:

Nuna Pringia said...

amboi cepat nya siap! laju jek dia tukar, org pakarlah kata kan.. huahuahuahua.. btw very nice! i like.. :) nuna pun dah tukar.. bosan yg lme.. blog pun nk tukr 'baju' jgak..

Mazni Munawar said...

saya suka tengok design dulu punya tapi yang ni pun ok jugaklah ^^ rajinnya ngedit2

Sabrina SA said...

Lawa ^^

+cik sha+ said...

comel sangat blog ^_^

Simplesyara said...

Haha, dah lama edit tapi edit dekat blog lain , thanks :) Nnti dah tukar baju blog, beritahu syara ye :)

Simplesyara said...

Ouh ye ke? Hehe, thanks ye :)

Simplesyara said...

Thanks sabrina :)

Simplesyara said...

haha, thanks cik sha ^^

Nurazlan Azmi said...

header comel sangat jeles >< lawa blog makin lama makin lawa blog ni..heheheh

Simplesyara said...

Thanks :)