Project Edit Blog : AISYA's Blog

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Facebook

Finally, syara dapat jugak habiskan edit blog adik Aisya. Siyes, kesian sbb kena tunggu lama. Sorry sangat2 ye sebab syara PMR masa tu, sekarang dah bebas , boleh sambung mengedit. Adik Aisya nak tema warna pink and serba EXO katanya. Tak tahulah jadi serba EXO ke idak syara edit :)




-- Whole Pic-



-- Blockqoute / Underline / Bullet / Link --


-- Header --



--Footer--


-- Sidebar Title & Wrapper--

--Cursor--


So, how? Berikan pendapat korang. Hehe :) Boleh melawat Blog adik Aisya di SINI. Ni hasil kerja eden ni. Adik Aisya puas hati tu pun dah syukur Alhamdulillah :)



12 comments:

Ain amalina said...

Thanks kak .

Sally Samsaiman said...

simple je tapi nmpk kemas and teratur :D

no more u in my life said...

jenguk2 sini...pndai awk edit blog........

Nurazlan Azmi said...

wow..pandai syara edit...comel :3

♥ Lia Abdillah ♥ said...

nice! walaupon simple, less is more. hik3

Simplesyara said...

Welcome :)

Simplesyara said...

Thanks :)

Simplesyara said...

Thanks :)

Simplesyara said...

Thanks :)

Simplesyara said...

Thanks :)

Nisha said...

awk2 ! cer awk tgk blog yg awk edit. yang " about me " . Gambar dia tak keluar. cuba gantikan link dia dgn ni http://images5.fanpop.com/image/photos/31200000/Kris-exo-m-31270639-996-1260.jpg

Simplesyara said...

Ouh. Thanks ye :)