Out Of Idea

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Moonlight over me

Sihat tak reader-reader yang disayangi? Alhamdulillah sihat, kalau tak sihat tu, sakitkan penghapus dosa. Seperti yang korang sedai maklum, syara sekaran tengah mengedit free blog. Anyway, baru 2 blog dah edit syara dah habis idea. Even simple. Syara dh tak tahu nak buat mcm mana dah. Help me please. Sebenarnya nak tulis entry pun tak ada idea dah finally entry ni juga yang keluar. Rasanya lebih stress daripada sebelum PMR. Lepas PMR kena kemas kelas, pulang buku teks, aktiviti sekolah dan aktiviti yang paling syara suka, Qiammulail sebab stay dekat masjid with classmate. Esok program nak pergi main badminton with classmate. In Sha Allah, kalau ada gambar, syara masukkan dalam blog ye :) Dah lah. Nak mencari idea and mencari pemenang untuk Farewell Giveaway .

Thanks :)

5 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun kdg2 xde idea nak update apa hehe

Niena Reen said...

eii best la dah habis exam boleh spent time dengan kawan2. awesome apaaa.. hihi. tapi bila tak ada idea nak update pun geram juga kan. :D

Simplesyara said...

haha. Haruslah geram ^^

Simplesyara said...

Yang awsome bila spend time dgn kengkawan tpi kureng awsome bila x ada idea

Nurazlan Azmi said...

rileks... syara nikmati hari lepas PMR sebelum hari keputusannya tiba...ENJOY!!!