Tukar tak bermaksud tak beradab

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Untitled | via Tumblr


Ya Allah, dah lama sangat tak update blog. Sorry blog, tuan you sangat bising study *busy sangat* . Hari ni syara nak umumkan yang syara akan guna perkataan 'aku' dan bukan lagi 'syara' dalam entry blog akan datang. Jadi ampunlah kepada reader yang lebih senior berbanding syara tapi syara nak cari keselesaan dalam menaip. Even sebelum ni boleh je guna nama, entahlah akhir- akhir tahun ni rasa macam belang dah keluar, haha. Syara bukan tak hormat jadi syara minta maaf terlebih dahulu ye :) 

Okay2. Sebenarnya lagi 1 hari, syara nak pergi KL. Rasanya last jejak KL pun tak tau bila. Haha :) Berhenti merepek, nanti orang tak suka. Stop sini dulu. Thank you :)

3 comments:

Sabrina SA said...

dah lama tengok kak syara dah lama tak update T-T

AinAthirah Anuar said...

Takpa kalau guna perkataan aku tu , sebab seriously aku , saya , i bahkan guna nama sendiri pon still bawak maksud yang sama , cuma cara orang menerima tu ja berbeza , bagi budak KT okay ja :) ,

Nuna Pringia said...

kalau macam saya, semua saya guna... hehehehe selamat hari raya syara.. :) take care..