Classmate : First Presentation Di Bilik Mesyuarat

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
:)
Presentation pertama di bilik mesyuarat. Bukan presentation pertama untuk kami ye. Presentation selalu sangat buat sampai dah nak muntah. Tapi still takut setiap kali nak present. Hoho. Okay, Bagi korang tengok gambar je. 

Kumpulan Syara : POOH


Waktu present. Well, terasa macam dalam real mesyuarat. Nak cakap, guna microphone. Fuihh, Lucky, syara hanya tekan button next dekat laptop.Pensyarah tengok je apa yang kami bentangkan. Berdebarnya hanya Allah yang tahu.


Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Rasa nak buat lebih banyak present dekat dalam bilik mesyuarat. Mula-mula rasa takut nak buat, tapi bila dah buat, rasa nak buat lagi and lagi. Haha. Sampai sini dulu eh. Jumpa di next entry :)








2 comments:

ejulz said...

terbaek.. :)

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Iola said...

tahniah :D