Tak Turun Carta

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

<3 | via Tumblr

Ya Allah dah lamanya tak merepek dalam blog ni. Rindu giloss kau jemah. Setiap hari buka blog tapi bila dah buka je *krik3* so, decide log out jelah. Korang ingat lagi tak entry syara tentang Jack The Ripper? Ha, syara nak story yang entry tu tak pernah turun carta top 10 untuk entry paling banyak pageview. Sesungguhnya syara suka menyiasat pasal Jack The Ripper ni. Sejak masuk kolej ni dah tak ada masa terlebih nak fikir siapa yang buat. Haha.


Pageview kita taklah tinggi macam awok2 yang lain sebab syara blogging hanya untuk jadikan diary memandangkan diri dah semakin tua dimamah usia. Cett, berfalsampah pulak! Okay, stop sampai sini dulu ye . Nanti sambung mengarut :)



3 comments:

miss fifi said...

better dari fifi punye la tu :D

Simplesyara said...

@Miss Fifi Entah2 dia punya lagi okay :)

Syaza Nazura said...

Hmm tahu takpe pageviews semua dah menurun sebab lately busy sangat ni -.-

By the way, Nazu tengah nak cari sponsor untuk giveaway masa Ramadan nanti, jemput join kalau ada masa dan berminat ye :D

Boleh singgah baca untuk maklumat lanjut: http://www.syazanazura.com/2014/06/1400th-lucky-follower-blogwalking-list.html

Thank you :)

Syaza/Nazu