Monster's Giveaway

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
MONSTER's GIVEAWAY



Keistimewaan blog saya ialah 


Blog syara ni dah kira sinonim sangat dengan tukar skin blog yang tak sudah. Nak buat macam mana dah suka edit-edit blog. Ini pun dalam perjalanan mengedit baju baru untuk blog. Jadi harap maaf jika menganggu pandangan. Selain tu, syara jugak review-review barang online yang syara beli. Blog syara ni juga rajin buat giveaway or segmen. Nanti tunggu tau segmen yang akan datang! *promote kejap ye* Selebihnya, apa yang penganjur rasa lawa di matanya itulah keistimewaan blog syara yang sengkek lagi sakai. hehe :) Setakat tu je ye <3



  • Hadiah utama (barangan pos) : Top referral + entri menarik
  • Hadiah kedua (topup) : Entri menarik
  • Hadiah ketiga (header blog) : Random



    22 Jun 2014



    1 comment:

    RAWRRR said...

    apa2 pon, theme blog awk comel.. thanks for joining ~ :)