Syara menjadi sponsor awak :)

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

vintage

Dah ramai blogger mintak syara jadi sponsor untuk segmen or giveaway korang. Tapi sorry sangat-sangat sebab terpaksa reject sebab syara dah terover limit sponsorship. Ni pun, still ada hadiah yang terperok dekat rumah lagi, tak pos out lagi. Syara bukak sponsorship untuk 10 blogger yang terawal sahaja.

Syarat 

  1. Giveaway mestilah lebih 1 minggu minimum.
  2. Peserta giveaway yang tak ikut syarat takkan diberi hadiah walaupun dia menang.
  3. Peserta giveaway yang unfollow and unlike syarat yang diberi akan terus diblacklist daripada diberi hadiah.
  4. Pihak penganjur kena sentiasa inform perkembangan giveaway korang.

Hadiah 

Discount RM 4 untuk semua peserta yang join kecuali yang buat problem.

Syarat yang syara letak ( pilih 2 @ 3 je)

Kalau korang nak hadiah pos, korang kena ikut syarat dibawah. 5 hadiah pos untuk setiap 10 penganjur yang pertama ^_^

Like, Comment & Share gambar di facebook (pastikan public) :  Click here


Berminat?

PM di fanpage sahaja : SIMPLESYARA

Thanks :)