Idea Haus , Entry pun tak ada

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Looks yummy

Sebelum tu, tolong check eh senarai pemenang untuk Simplesyara Segment 2014. Cepat-cepatlah check, mana tahu menang kan? Okay, act syara rindu dengan blog. Dah rasa terbengkalai je blog ni. Jenguk blog tu selalu tapi buat entry tu jarang. 

Reader pun mesti banyak lari kan? Syara masih tak dapat bahagikan masa belajar, blog and tidur. Balik je mesti nak tidur. Macam penat sangatkan? Hehe. Sebenarnya kita dah habis idea , tapi sekarang syara dah tahu nak update story apa dengan korang. Syara akan update, syara pergi mana, syara buat apa, syara nak tunjukkan assignment syara, boleh gitu? Nampak menunjuk sangat ke? 

Ni perubahan dalam blog sakai ni. Entry setiap bulan makin sikit. Entah-entah makin lama dah tak ada entry langsung. In Sha Allah, syara akan aktif balik ye :)



Entry untuk tahun 2013

Entry untuk tahun 2014


  • Mood nak edit blog balik. Blog under construction okay , okay  ,okay
Thanks :) 

9 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

takpe. slow2 update blog hehe. fae pun always kekeringan idea x tau nak post apa.

Simplesyara said...

@Nurfaezah Abdullah haha, tulah . we in same situation :)

Nurazlan Azmi said...

insyallah idea tu akan datang nanti :D sebab rindu nak baca entry-entry syara...best >_<

Nurazlan Azmi said...
This comment has been removed by the author.
Simplesyara said...

@Nurazlan Azmi Haha, inshaAllah :)

Cik Hanizk said...

Nice blog yunk :)

Simplesyara said...

@Cik Hanizk Thanks :)

Batrisyia Delaila said...

Kak syara camner nak buat border ada warna?

Simplesyara said...

@Batrisyia Delaila nnti akak buat tutor. inshaAllah :)