Merepek

Assalammualaikum...

Adoyai, entry punya tajuk manyak melapu :) okey syara just nak cita masa syara jawab periksa kertas pend. islam. rasa macam apa jek ;) tiba- tiba keluar soalan :

Berikan pengertian keluarga 

otak time tu dh blank tapi serius syara ada baca sebelum exam. syara dengan wajah selamba, seperti biasa , buat muka comel + gelisah and akhirnya inilah jawapannya :

Maksud keluarga ialah emak,ayah, abang, kakak,atuk,nenek atau sanak saudara yang dikenali sejak dilahirkan.

ikutkan hati nak jek tulis : oneng2, cicit, moyang :) otak dh blank sesangat. lepas tu dia ada tanya riwayat hidup Saidina Abdul Rahman Bin Auf. okey yg ini memang membuat diri syara rasa begitu bodoh -_- sbb tak baca bab sirah *untunglah sgt* syara hentam jek :) nak tulis jawapan syara pun malu :)

Masa BI lagik best, syara cuma boleh buat bahagian komsas (LIT) sorry tak tau nk mengejanya. syara x mahir english :) syara baca cerita rumpeltilskin, then syara tak sempat hafal semua *walaupun pendek* okey pasrah syara. tapi Allah membantu syara untuk jawab soalan tu dengan lancarnya mcm ade minyak kat kertas smpai syara boleh tulis.


Doakan syara dapat straigth A :) kepada yg tengah exam ke, SPM pun nak dekat, yg kene buat perbentangan ke, hantar folio ke, sedang mengembara jgn lupa hadiah untuk syara *layak ke dpt hadiah?*
okey see u soon :)

4 comments:

DNazzizat said...

Syara tingkatan 2 eh??

Simple Syara said...

a'ah form 2 :) cuma org selalu ckp syara mcm dh SPM

izatty idayu said...

syara soalan tuh mmg sng tp klo dh gabra yg senang pon jd susah giler sme lah ngan kiter maksod akidah padahal dh bce..smpai kat situ jwb lain..hheehh risau..giler tkot x dpt..jew "a"..huhuhu..

Simple Syara said...

tau tak apa :)