Comot baju!!

Assalammualaikum :)
exam geo n bm berjalan dengan lancar :) tengok atas sikit doodle pertama syara. layak ke panggil doodle?layak tak layak lah :) syara pakai paint tool sai , paint, photoscape. susah jugaklah :)

"syara, doodle awak tak ade kasut eh?"

ni syara nak cite. syara dh lukis kasut semua tapi bila dh save tak colour pulak, terus crop image. tak ade kaki senang kot :) okey, sebagai budak sekolah, kita takkan terlepas daripada mengotorkan baju sendiri (walaupun bukan kita yg buat) baju syara pun comot :)

mcm kucing yg nama comot gitu :) syara mmg letih gila bila gosok baju then comot lebih manis kotor. rendamlah dengan clorox, vanish

yakini merah jambu lupakan kotoran!!

kerana terlebih yakin n terlebih mengharap, tak hilang pon ( mungkin kekotoran yg kekal ) sedih kot :/ tapi tak apa dah nak akhir tahun kot :) okey syara buat ruang 'freebies' rite? tapi pakai blog lain harap follow okeyy *_*

okey see u soon ^___^ *ngantuk*

2 comments: