Jujur!

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo

Cute | via Facebook

Hari ni Giveaway Syara dah start. Mohon join ramai2. Syara tak nak publish dulu siapa yang join. Sabar erk? Sebelum tu. Syara sangat2 sedih dengan orang yg join tapi tak jujur dengan syarat penyertaan syara. Susah ke syarat syara sampai ada yang tak klik iklan langsung. Tak ada seorang pun  **(nombor dirahsiakan) yang klik iklan syara dengan betul dan earning masuk. Syara tak tulis kat tepi klik iklan tu *SILA JUJUR* sbb syara pecayakan semua yang join. Tapi, nmpaknya memang menghampakan syara. Syara tahu siapa yang tak klik. Baik klik dengan CLEAR CACHE AND COOKIES atau nama awak nnti tak ada di senarai peserta. awak yang akan malu sendiri. Tolonglah. Nak Tengok bukti?

-- iklan yang bawah sekali abaikan--


Ada empat @ tiga peserta yang klik, itu pun bukan semua. Jujur eh? Syara tak nak publish dulu nama sebab takut aibkan orang yang join. Jadi, jujur dengan diri sendiri. Kalau still tak klik balik earning, jangan pelik kenapa nnti ada nombor yg tak dirandom. Jangan salahkan syara masa tu. *Tukar mood* Okay, so join ramai-ramai. Korang ada sebulan lagi untuk join giveaway ni. Hikhok -,- Syara nak tambah hadiah kalau lebih 100 yang join. In Sha Allah :) Okaylah nak sambung edit blog :)

Thanks :)

6 comments:

Anonymous said...

Nanti kalau yg klik tu tak ikhlas,duit awk dpt pun tak berkat.sbb tu dia tak klik.

Simplesyara said...

Ouh kiranya kalau tak klik pun tak pelah? kalau dia menang syara tak berkat tak pelah. Setiap competition ada terma dan syarat. Minta maaf kalau tersalah taip. Terima kasih.

Ain amalina said...

Hye . sorry kacau . But btol kate kak Syara

Simplesyara said...

Tapi still ade yg tak setuju :)

Ain amalina said...

Kak Syara kn banyak besaba lah klau canntu .

Simplesyara said...

Syara okay je dengan dia. Masing2 ada pendapat cuma kadang2 kita tak sedar yg pendapat tu menyakitkan hati orang lain ^^